Nieuws

Jeugdopleiding nationaal gecertificeerd!!


Met gepaste trots kunnen we vermelden dat de jeugdopleiding van VVV-Venlo wederom is ingedeeld in de categorie “Nationale Status” binnen het nieuwe certificeringsmodel van de KNVB. We zijn hier niet alleen heel trots op, tevens is het ook een bevestiging dat we met onze jeugdopleiding de juiste koers zijn ingeslagen en stap voor stap in kwaliteit verbeteren. Tevens betekent het behoud van deze status een extra motivatie voor iedereen die binnen de opleiding werkzaam is om de jeugdopleiding samen verder naar een hoger niveau te brengen.

Deze nationale status, de hoogste van de drie niveaus op nationaal gebied, is normaal gesproken alleen voorbehouden aan (sub)toppers uit de eredivisie. Het is dan ook redelijk uniek dat VVV-Venlo als Jupiler League-club dat deze status is toegekend.

 

Roger Bongaerts (Hoofd Opleiding van VVV-Venlo) en Jouke Derix (Coördinator Jeugdzaken) daarover: “We hebben er allemaal hard voor gewerkt en binnen alle geledingen van de clubs is een bijdrage geleverd aan het realiseren van deze verworven status. Zonder de inzet van onze trainers, spelers, ouders, medewerkers, en heel veel vrijwilligers was ons dit niet gelukt. We zijn trots op onze opleiding en op de waardering die we hiervoor krijgen.”