Nieuws

Scheidsrechters en grensrechters gezocht


De jeugdopleiding van VVV-Venlo is op zoek naar jonge, enthousiaste leergierige scheidsrechters die bij de onderbouw, de O13  en O12 (11 tegen 11) of de O11 (9 tegen 9) willen fluiten tijdens oefenwedstrijden, zowel voor het lopende seizoen (1617) als het komend seizoen 1718. 

 

Lijkt je dit leuk, heb je al een beetje ervaring met fluiten bij de jongste jeugd en wil jij misschien wel de nieuwe Bas Nijhuis of Pol van Boekel worden?  Dan zoeken wij jou!

 

Verder zoeken we  op de dinsdag en woensdagavond, grensrechters die scheidsrechters willen assisteren tijdens de oefenwedstrijden van VVV O19,  O17 en O15.

 

 

Heb jij interesse, reageer dan door een e-mail te versturen met daarin een korte motivatie en je contactgegevens naar jderix@vvv-venlo.nl of bel 077 3515806

 

Als scheidsrechter of grensrechter binnen onze jeugdopleiding, word je vrijwilliger van de club en ontvang je voor de thuiswedstrijden van VVV-Venlo een gratis kaartje voor jezelf. Met volgend seizoen weer Eredivisie voor ons eerste elftal, dus geweldige thuiswedstrijden in het vooruitzicht waar jij dan ook bij kunt zijn.