Nieuws

Kom jij als staflid VVV-Venlo versterken?


Kom jij onze jeugdopleiding versterken?

 

VVV-Venlo speelt komend seizoen weer in de Eredivisie! Wat hebben we hier met z’n allen hard voor gewerkt.

 

Ook de Jeugdopleiding, dit seizoen nog gecertificeerd op nationaal niveau, is alweer druk bezig om komend seizoen te zorgen dat alle Jeugdteams een goede staf hebben. Jeugdopleiding VVV-Venlo leidt spelers op voor het beroep betaald voetballer.

 

De Jeugdopleiding is voor het komende seizoen (2017-2018) dan ook op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen aan de ontwikkelingen van de voetbaltalenten uit de regio.

Leiders
Voor verschillende teams van de Jeugdopleiding gezocht (bovenbouw en onderbouw) naar een gedreven, enthousiaste en van voetbal houdende leider. Lijkt het u een uitdaging de randzaken voor een ploeg vol voetbaltalenten te regelen? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!
 

Leider zijn van een team vol jonge talenten is méér dan het invullen van een digitale wedstrijdformulier alleen. De elftalleider, ook wel teammanager genoemd, fungeert als rechterhand van de trainer/coach.
Weten alle spelers hoe laat ze zich op de wedstrijddag moeten verzamelen? Zijn de shirtjes wel meegenomen naar de uitwedstrijd? Is er voor een verslag van de wedstrijd gezorgd, dat op de websites kan worden geplaatst? Het zijn zomaar wat zaken waar een teammanager zich mee bezighoudt.
De teammanager is altijd aanwezig bij de wedstrijden (op zaterdagen) en eventuele toernooien en mag natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de trainingen.

Assistent scheidsrechter
Voor verschillende teams van de Jeugdopleiding  wordt gezocht naar een gedreven, enthousiaste en deskundige assistent scheidsrechter /vlagger. Lijkt het u een uitdaging om bij een elftal binnen onze jeugdopleiding de scheidsrechter te assisteren bij wedstrijden? Dan is deze vacature wellicht iets voor u! Als assistent scheidsrechter wordt u volledig betrokken bij het wel en wee van de ploeg.
De assistent scheidsrechter is altijd aanwezig bij wedstrijden (op zaterdagen) en toernooien en mag natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de trainingen.

Heeft u oren naar een van deze functies en lijkt het u een uitdaging deze talenten te begeleiden in het proces naar betaald voetballer? Reageer dan door een e-mail te versturen met daarin een korte motivatie en uw contactgegevens naar jderix@vvv-venlo.nl of bel 077 3515806.

Uiteraard bent u als staflid van een jeugdteam niet alleen nauw betrokken bij onze jeugdopleiding maar zullen wij ook een plekje voor u vrijhouden in het stadion bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal !

 

Jeugdopleiding VVV-Venlo #ISVVV