Nieuws

nacompetitie voor O19 en O17


VVV-Venlo O17 en O19 spelen komende weken nacompetitie. O17 om terug te keren naar de Eerste Divisie en O19 om zich te handhaven in de Eerste Divisie.

 

VVV-Venlo O17 heeft  afgelopen zaterdag nipt verloren uit en tegen Zeeburgia O17 (4-3) en moet komende zaterdag 27 mei om 12.30 uur in Seacon Stadion - De Koel - winnen om door te gaan naar de volgende ronde (zaterdag 3 en zaterdag 10 juni)tegen de winnaar van Quick en Spartaan ‘20.

Bij winst zaterdag volgt er verlenging,omdat Zeeburgia gister gewonnen heeft. De eventuele finale is op zaterdag 17 juni op neutraal terrein.

 

 

VVV-Venlo O19 speelt nacompetitie om in de Eerste divisie te blijven. Ze hebben gister gewonnen van MVV O19 met 2-3, en spelen komende zaterdag 27 mei  thuis om 15.00 uur wederom tegen MVV O19, bij winst gaan ze naar de volgende ronde tegen de winnaar van Quick Boys / Excelsior Maassluis over twee wedstrijden op zaterdag 3 en zaterdag 10 juni. Op zaterdag 17 juni volgt dan ook de finale op neutraal terrein.

 

Alle support is welkom!