Nieuws

Finales O17 en O19 komende zaterdag 17 juni!!


Komende zaterdag 17 juni vinden de finales van de nacompetitie plaats. Zowel VVV-Venlo O17 als VVV-Venlo O19 bereikten deze finale.


VVV-Venlo O17

VVV-Venlo O17 versloeg eerst in een dubbele ontmoeting Zeeburgia O17 en vervolgens werd Spartaan'20 O17 verslagen. Komende zaterdag treed de ploeg van trainer Joop Oosterveld aan tegen Go Ahead Eagles O17. Bij winst kan VVV-Venlo O17 promoveren naar de 1e divisie. Deze finale van de nacompetitie zal gespeeld worden op neutraal terrein in Nijmegen om 12.00 uur.

 

Locatie O17: Sportpark ''De Goffert'',Multifunctioneel Sportcomplex ‘De Eendracht’, Steinweglaan 3, 6532 AE, Nijmegen

 

VVV-Venlo O19

VVV-Venlo O19 versloeg eerst in een dubbele ontmoeting MVV Maastricht O19 en vervolgens werd Quick Boys Katwijk O19 verslagen. Komende zaterdag spelen de mannen van de O19 een Limburgse derby voor lijfsbehoud tegen Fortuna Sittard O19. Voor de ploeg van trainer Dominik Vergoossen is Fortuna Sittard geen onbekende tegenstander. Beide ploegen troffen elkaar het afgelopen seizoen al tweemaal in de reguliere competitie. Komende zaterdag mogen beide ploegen gaan uitmaken wie er in de 1e divisie blijft. Aanvang wedstrijd: 17.00 uur!

 

Locatie O19: Op sportpark SHH Herten, Gerbergaweg 20, 6049 EE, Herten

 

We hopen op veel toeschouwers bij beide wedstrijden om zo onze O17 en O19 naar een overwinning te schreeuwen.