Nieuws

Jeugdafsluiting geslaagd!


Vanmiddag speelde VVV-Venlo O15 een oefenwedstrijd tegen de trainers, assistent-trainers, leiders en andere stafleden van de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Deze wedstrijd vond plaats ter afsluiting van het jeugdseizoen.

De O15 kwam op een 2-0 voorsprong. Maar nog voor de rust wisten de trainers dit weer recht te trekken. Ruststand 2-2. Uiteindelijk wisten de trainers aan het langste eind te trekken en werd de wedstrijd door hen met 3-2 gewonnen.


Na afloop van de wedstrijd werd er in het Lindeboom voetbalcafé gezamenlijk gegeten door alle jeugdspelers en jeugdtrainers van de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Het eten werd gesponsord door: Pure Ingredients, Kwekerij Verlinden en van Dijck Groenteproducties bv. Dank!

Eveneens werd er tijdens de afsluiting afscheid genomen van een aantal jeugdspelers en jeugdtrainers. Een groot deel van de jeugdspelers zien wij ook het komende seizoen terug bij VVV-Venlo, maar er zijn ook spelers die in het nieuwe seizoen voor een andere club uitkomen. Jeugdtrainer Roy Schijven, van VVV-Venlo O15 gaat stoppen en gaat zich meer richten op zijn maatschappelijke carrière naast het trainerschap bij SV Blerick, een van de PartnerClubs van VVV-Venlo. Ook Sven Kuijpers, trainer van O12 stopt bij de jeugdopleiding en wordt trainer bij EVV uit Echt, ook een PartnerClub.

Tot slot werden enkele vrijwilligers die het hele jaar klaar stonden voor de jeugdopleiding van VVV-Venlo in het zonnetje gezet. Dank allemaal!