Nieuws

Terugblik van zaterdag


Hierbij een kort verslag van de afgelopen zaterdag gespeelde wedstrijden.

 

 

 

Na de eerste competitie wedstrijd van vorige week uit bij NAC Breda met 1-0 verloren te hebben kwam VVV-Venlo O19 zaterdag thuis tegen FC Emmen O19 op een verdiende overwinning met 3-1. De grote man was Sotirios Kokkinos met twee doelpunten, ook Kay van den Haterd scoorde fraai  de 3-1 en dus de beslissing.

 

Ook voor VVV-Venlo O15 heeft al twee competitie wedstrijden gespeeld, beide wedstrijden wonnen ze waardoor ze gedeeld op de eerste plaats staan met 6 punten, De eerste wedstrijd was vorige week zaterdag thuis met 4-1 van Spartaan’20 O15 gewonnen en zaterdag wonnen ze uit bij FC Dordrecht O15 dik verdiend met 2-4, de doelpunten werden gemaakt door Thijme Verhijen (0-1) de 1-2 door invaller Joep van den Berk , de 3-1 kwam van de voet van Levi Titulaer en de 1-4 door invaller Ruben Laugs van O14.

 

Zaterdag 23 september is er de eerste volledige speelronde voor alle teams van onze jeugd.