Nieuws

Terugblik van zaterdag 30 september


Hierbij een kort verslag van de afgelopen zaterdag gespeelde wedstrijden.

 

 

 

Op een zeer regenachtige zaterdag (in Venlo) ging VVV-Venlo O19 op bezoek bij PEC Zwolle O19, de Venlonaren moesten een verdiende kleine nederlaag incasseren , in de 26e minuut kwamen de geel-zwarten eerst door Jorik Schilken  nog op voorsprong, maar kort er na viel al de verdiende gelijkmaker. Na de rust was het de thuisploeg die in de 57e minuut de 2-1 scoorden wat de einduitslag werd.

 

Een strijdvaardig VVV-Venlo O17 wind knap met 2-0 van Quick Den Haag O17 en zijn daar mede koploper met MVV O17. Het elftal van trainer Joop Oosterveld had 5 spelers van O15 in de selectie die zich goed lieten zien, de 1-0 was van Rob van der Sterren die met het hoofd mooi scoorde, in de tweede helft was het in de laatste fase een verre uittrap van keeper Levi Bosch die spits Jeffrey van Lieshout bediende en die vervolgens de beslissing maakte 2-0.

 

VVV-Venlo O15 was op bezoek bij Spijkenisse O15 en speelde daar met 1-1 gelijk.

 

Het fysiek sterkere FC Emmen O14 won met 2-3 van VVV-Venlo O14, de rust ging in met 0-2 maar meteen na de aftrap werd het al 0-3, de thuisploeg liet hierna niet het hoofd hangen en gingen op zoek naar herstel, aan de hand van de snelle Ruben Laugs kwamen ze nog terug in de wedstrijd maar konden net niet nog voor een punt gaan.

 

VVV-Venlo O13 speelde uit bij Union O13 en wonnen met 1-3, hierdoor zijn ze nu koploper

 

Op een kletsnat sportpark de Merelweg heeft VVV-Venlo O12 met 1-3 verloren van het fysiek sterkere Wittenhorst.