Nieuws

Terugblik van zaterdag 7 oktober


Hierbij een kort verslag van de afgelopen zaterdag gespeelde wedstrijden.

 

 

 

Dit weekeinde was er geen competitie voor VVV-Venlo O19, maar de komende zaterdag 14 okt. Spelen ze thuis tegen Excelsior O19.

 

VVV-Venlo O17 heeft zijn thuiswedstrijd tegen Alphense Boys O17 met een hele goede eerste helft met 4-0 gewonnen, de eerste twee doelpunten werden gemaakt door Rob van der Sterren die uit twee zuivere voorzetten van Yahcuroo Roemer wist te scoren, de andere twee doelpunten kwamen van de voet van Aaron Bastiaans. De tweede helft  was een stuk mindere en bleef het bij deze 4-0.

 

Na een goede start van de competitie van VVV-Venlo O15 met twee overwinningen en een gelijk spel werd er nu twee keer verloren thuis van de Rotterdammers Excelsior en Feyenoord O15. De eerste helft zag het er nog goed uit want er werd met een 2-1 gerust door doelpunten van Levi Titulaer 1-0 (19) en een prachtig doelpunt van Ibrahim Karputz 2-1 (28). De tweede helft was voor de thuisploeg een drama, want om de vijf minuten viel er uit de counter doelpunten voor de op dat moment nog puntloos sc Feyenoord O15 eindstand 2-5

 

Na een 0-0 rustand tussen Roda JC O14 en VVV-Venlo O14 werden de bezoekers toch nog met een forse nederlaag naar huis gestuurd, het werd uiteindelijk 5-0.

 

Na drie wedstrijden staan de mannen van Jeroen Schepens alleen op de eerste plaats met 9 punten uit drie wedstrijden. De wedstrijd uit tegen Gemert O13 werd wel pas in de laatste minuut de winnende goal gescoord door Finn Houwers 1-2. In de eerste helft kwamen eerst de gastheren op een 1-0 in de vijfde minuut, maar op slag van rust werd de gelijkmaker gescoord door Quin de Jong.

 

VVV-Venlo O12 heeft thuis met 3-1 gewonnen van koploper NWC O13, bij de rust was het goed spelende elftal van trainer Rick Houben al in veilige haven, het was al in de 4e minuut de 1-0 door Sem Wijnands, in de 12e minuut scoorde Lars David de 2-0 en kort voor de rust was het Kenji van der Horst met de 3-0, na de rust was het in de 44e minuut dat NWC O13 de 3-1 scoorde maar daar bleef het bij.