Nieuws

Terugblik van zaterdag 11 november


Hierbij een kort verslag van de afgelopen zaterdag gespeelde wedstrijden.

 

 

Tegen een zeer fysieke en snelle spelers van Ghana stond het al snel 0-3, maar nog voor de rust wisten de geel-zwarten nog terug te komen op 3-3, de tweede helft was wat minder maar kwam de thuisploeg eerst nog op voorsprong maar uiteindelijk werd het 4-5 voor de bezoekers.

 

Door de verrassende nederlaag van koploper MVV O17 en de overwinning thuis van VVV-Venlo O17 tegen Fortuna Sittard O17 (2-0) zijn ze nu koploper. Al snel was het 1-0 uit een aanval uit het boekje, een diepe bal van achteruit van Jeffrey van Lieshout op rechtsbuiten Yahcuroo Roemer die vervolgens een op maat zijnde voorzet op Aaron Bastiaans vond en zijn inzet betekende de 1-0 wat tevens de ruststand was, na vijf minuten in de tweede helft werd de wedstrijd al beslist, een vrije trap van Jessy Hendrikx  werd door verdediger David Mullers beheerst met het hoofd tegen de touwen gekopt. De thuisploeg wist zonder veel moeite de verdiende overwinning vast te houden.

 

Ook VVV-Venlo O15 had een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard O15, met een paar fysieke snelle spelers in de gelederen konden de gasten de eerste 20 minuten een overwicht  spelen maar een diepe bal van Jens Jacobs op spits Thijme Verhijen die met zijn snelheid de verdediging zijn hakken liet zien om vervolgens de bal in de kruising te schieten. De tweede helft was in de 47e minuut een schot van Jens Jacobs de doelman te machtig waarna Ibrahim Karpuz de 3-0 binnen tikte, in de slotfase waren het de invallers (beide O14 spelers) Luuk Vosselman met een steekbal op Guus Willemssen die ook nu weer de doelman passeerde en dus de eindstand op 4-0 bracht.

 

Voor VVV-Venlo O13 stond er een bekerwedstrijd tegen De Graafschap O13 op de agenda, het werd een eindstand van 3-3 waarna de gasten pas bij de 8e strafschop het verschil kon maken.

 

Door de zeer verrasende nederlaag van koploper Wittenhorst O13 thuis tegen de voorlaatste SJO Weltania Bekkerveld O13 met 1-3 hebben de geel-zwarten VVV-Venlo O12 uit bij SV Valkenswaard O13 de koppositie over genomen, ze wonnen met 1-4.