Nieuws

Terugblik van zaterdag 18 november


Hierbij een kort verslag van de afgelopen zaterdag gespeelde wedstrijden.

 

 

Na de 6-2 overwinning thuis tegen FC Dordrecht O19 heeft VVV-Venlo O19 goede zaken gedaan in de najaar competitie, ze staan nu nog maar twee punten achter op nummer vier wat recht geeft op een plaats voor de kampioenschap poule, met nog vier wedstrijden te gaan. De grote man van zaterdag was Sotirios Kokkinos die een hattrick scoorde.

 

De eerste periodekampioen is VVV-Venlo O17, na het gelijkspel bij Roda JC (1-1) die  vlak voor tijd de 0-1 van Jessy Hendrikx in de 27e minuut gescoord alsnog gelijk maakten maar het was voldoende voor de periodetitel.

 

Koploper NAC Breda O15 heeft bij VVV-Venlo O15 zijn tweede nederlaag geleden met 2-1, het fysiek sterk NAC O15 kwam na 15 minuten op een 1-0 achterstand door Levi Titulaer maar in de laatste minuut werd het nog 1-1 en dus was dat de ruststand, in de eerste minuut van de tweede helft was het Thijme Verheijen die matchwinnaar werd, hij was zeer attent op een diepe bal die door de keeper werd gemist, na deze overwinning staan NAC zoals Excelsior en VVV-Venlo met 16 punten op de eerste plaats.

 

Heel wat minder vergaat het VVV-Venlo O14, ook zij kregen de koploper NAC O14 op bezoek, helaas bleven de bezoekers met 0-3 koele winnaar.

 

VVV-Venlo O13 heeft zijn tweede gelijkspel moeten incasseren, uit bij JVC Cuijk O13 bleef het 0-0 maar staan nog steeds mooi op de eerste plaats met 5 punten voorsprong op nummer twee MVV O13 en DZC’68 O13.

 

Ook VVV-Venlo O12 won met 2-1 van het bezoekende Scharn O13 met 2-1 waardoor ze nu alleen koploper zijn geworden, want ook zaterdag verloor Wittenhorst O13 uit bij NWC O13 met 3-2.