Nieuws

Terugblik van zaterdag 2 december


Hierbij een kort verslag van de afgelopen zaterdag gespeelde wedstrijden.

 

 

Na een geflatteerde 4-0 nederlaag bij FC Twente O19 moeten de geel-zwarten zich gaan opmaken in de voorjaarscompetitie om het behoud van de eerste divisie zich te handhaven en niet de fout van het vorige seizoen te herhalen, want toen konden ze pas op de aller laatste wedstrijd lijfsbehoud veilig stellen.

 

Na de thuis overwinning tegen Alexandria’66 O17 met 3-0 is VVV-Venlo O17 Herbstmeister geworden, de rust ging nog in met 0-0 maar in de tweede helft waren Jeffrey van Lieshout 1-0 (62),de 2-0 (65) werd gescoord door Justin Coenen en de 3-0 (69) was een eigen doelpunt.

 

Door het gelijke spel van VVV-Venlo O15 thuis tegen MVV O15 hebben de geel-zwarten de aansluiting met de kopgroep verloren, ook hier ging men met een 0-0 rusten maar de bezoekers kwamen op voorsprong waarna in de slot minuten toch de verdiende 1-1 werd gescoord door aanvoerder Naim Matoug.

 

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard O14 en VVV-Venlo O14 werd afgelast.

 

VVV-Venlo O13 was vrij.

 

Na een goede wedstrijd van beide elftallen was VVV-Venlo O12 toch de boven liggende ploeg en wonnen ze met 4-0 van het sterke S.V.Brandevoort O13, door dit resultaat is ook de O12 Herbstmeister.