Sponsormogelijkheden

Mogelijkheden:

VVV-Venlo is 4 seizoenen geleden begonnen met het project “VVV-Venlo Talentenwand”. De Talentenwand houdt in dat iedere jeugdspeler, jong of oud, een eigen sponsor krijgt. VVV-Venlo streeft er naar alle talenten uit de jeugdopleiding op de Talentenwand te krijgen. Alle spelers verdienen het stuk voor stuk om een ereplaats te krijgen en zo bouwen we samen aan een gezonde basis voor een nog betere jeugdopleiding.
 
De talentenwandsponsor betaalt € 500 euro per seizoen om een jeugdspeler te sponsoren. De naam van deze sponsor komt onder de portretfoto van de jeugdspeler te hangen op de Talentenwand. Daarnaast krijgt de sponsor tijdens een zelf  te bepalen wedstrijd van het 1e elftal toegang tot de BusinessLounge (inclusief drankjes en hapjes) en 2 gereserveerde zitplaatsen op de sponsortribune.Ook de speler krijgt 3 gratis kaartjes om samen met zijn ouders deze wedstrijd vanaf de eretribune samen met zijn sponsor te bekijken.
 
Alle sponsorinkomsten die worden gegenereerd middels de VVV-Venlo Talentenwand gaan rechtstreeks naar de jeugdopleiding en moeten ervoor zorgen dat er nog betere faciliteiten worden gerealiseerd. Zo is met de opbrengsten tot nu toe o.a. het nieuwe ballenhok gerealiseerd. Het afgelopen seizoen hebben we een begin gemaakt en het komend seizoen gaan we starten met het in gebruik nemen van het nieuwe spelervolgsysteem, dit is een computer systeem waarmee de jeugdspelers worden geobserveerd, getoetst en gecontroleerd. Op die manier kan worden vastgesteld in welke mate de voetballer profiteert van de opleiding en hoe hij/zij zich ontwikkelt. Voor VVV-Venlo  is dit een goed middel om de ontwikkeling van spelers te volgen zodat, indien nodig, tijdig de leersituatie kan worden aangepast. De  medische gegevens, schoolgegevens en de gegevens van het POP plan worden vastgelegd in dit spelersdossier.
 
Heeft u interesse of wilt u meer weten over bovenstaande,  bekijk dan de onderstaande brochure of bel of mail dan met Jouke Derix via 077 3515806 of via  jderix@vvv-venlo.nl. Wij nemen dan contact met u op.      
 

Bijlage: brochure 1617

Laurents vd Ham