Kalender - VVV-Venlo O17 (B1)

VVV-Venlo O17 - FC Dordrecht O17

Voorbeschouwing

 

Nabeschouwing

017 hervat competitie met degelijke 2-0 zege tegen Dordrecht 
 
Na een periode van 10 weken zonder competitie wedstrijd werd er vandaag eindelijk weer eens voor het echie gespeeld.  In Venlo ontvingen wij FC Dordrecht 017.
 
Dankzij een aantal nuttige en goede oefenpotjes en het prima verlopen trainingskamp in Beers heerste er een goed gevoel bij de spelersgroep  en technische staf.  Mooi meegenomen in dit geheel was de terugkomst van Ramon de Wilde en Davereaux Cecilia na lang blessureleed.  Daar tegen over stond vandaag wel het gemis van een 5tal andere spelers door ziekte en blessures.
 
De wedstrijd,
Dordrecht begon feller aan de wedstrijd dan wij maar desondanks stonden wij na 12 minuten spelen met 2-0 voor. 
Na 7 minuten was het Loek Vilters die met een briljant passje Aaron wegstak, Aaron bleef rustig en deed wat hij dit seizoen al vaker deed, 1-0.
De 2-0 viel niet veel later, na een wat discutabel moment  (wel of geen vrije trap) besloot Loek niet af te wachten, hij mocht van de scheidsrechter verder en stuurde Justin weg. Justin had een goede voorzet in huis op Yahcuroo die de bal keurig  in de verre hoek tikte en zo was het dus in korte tijd weer raak.
 
Dordrecht kreeg voor rust geen enkele kans en als wij wat gelukkiger waren geweest hadden we voor rust verder weg kunnen lopen. Maar helaas zag Justin een kopbal en een rebound geen doel treffen en ook Yahcuroo wist na dat hij de keeper om speelde net niet te scoren.
 
In de tweede helft hadden we het moeilijker. Dordrecht was van plan om er in de tweede helft nog een echte wedstrijd van te maken.  En het was dankzij een goede redding van Levy dat het geen 2-1 werd.
De wind begon steeds meer een belangrijke rol te spelen en door de manier van spelen van de gasten werd het er voor ons niet makkelijker op.
Maar ondanks dat gaven we door goed, doortastend en volwassen te verdedigen geen enkele grote kans meer weg. Dit verdiend een compliment voor het hele team en met name natuurlijk voor de defensie.
 
Er gebeurde verder niet zoveel meer in de tweede helft, wat wel noemenswaardig is om te vermelden zijn de invalbeurten van Ramon en Davereaux die hier mee hun eerste speelminuten van de competitie hebben gemaakt 

 
Volgende week spelen we uit bij Alphense Boys.  Wordt vervolgd