Kalender - VVV-Venlo O17 (B1)

Alphense Boys O17 - VVV-Venlo O17

Voorbeschouwing

 

Nabeschouwing

VVV 017 beleeft totale off-day en lijdt zeldzame nederlaag in Alphen aan de Rijn. 6-2
 
Na een rumoerig begin van de dag, waarbij de communicatie onrustig te noemen was of de wedstrijd nu wel of niet doorging, hebben we vandaag onze eerste nederlaag van de competitie geleden.
 
Vanaf het begin af aan waren de gastheren de betere ploeg op het veld en daar konden wij maar weinig tegen over zetten. Alleen tussen minuut 30 en 35 kregen we twee serieuze kansen met Aaron en Fin. Daarnaast waren we nog een paar keer dreigend via hoge voorzetten maar was de keeper telkens de baas.
 
Alphense Boys kreeg daar in tegen een aantal behoorlijke kansen en scoorde twee keer na 2 identieke situaties waardoor we met een 2-0 achterstand de rust in gingen en dat was zeker niet onverdiend.
 
In de 2e helft wouden we het èèn en ander repareren maar nog geen minuut na de rust was het wederom de thuisploeg die wist te scoren, 3-0.
Niet veel later maakte Ramon na een slimme bal van Aaron de 3-1 en vlak daarna was Deff dichtbij de 3-2 maar zijn kopbal ging net langs. Ook een schot van afstand trof geen doel 
 
Hierna was het woord weer aan Alphense Boys die vanuit een buitenspel situatie de 4-1 maakte en daarna de blamage voor ons compleet maakte door uit te lopen naar een 6-1 voorsprong.
Dat Davereaux in blessuretijd nog de 6-2 maakte was alleen voor de statistieken.
 
Een complete off-day die je als team snel wil vergeten maar waar we juist dingen van moeten leren voor de rest van het seizoen.
Te beginnen volgende week thuis tegen Excelsior Maasluis.