Kalender - VVV-Venlo O17 (B1)

VVV-Venlo O17 - Spijkenisse O17

Voorbeschouwing

 

Nabeschouwing

Mooi lentedag  brengt VVV 017 weinig zonnigs 
 
Wat een mooie dag had kunnen en moeten zijn is voor de 017 van VVV in een grote deceptie geëindigd.  In de absolute slotfase werd een 2-1 voorsprong tégen Spijkenisse verspeeld  (2-2)
 
Het begin was nog veel belovend, na 8 minuten een eerste grote kans.  Nadat Jessy de bal hoog in had gebracht was Fin met het hoofd dichtbij de openingstreffer. 
Vlak daarna was het Jessy die met een werkelijk fantastische bal Aaron in stelling bracht, Aaron lepelde de bal over de keeper richting Yahcuroo, de rappe buitenspeler gaf de bal vervolgens weer voor op Aaron die met een bekeken balletje de 1-0 op het scorebord bracht. 
 
Verder gebeurde er lange tijd niet veel, ons spel was slordig en onrustig en dat resulteerde in veel onnodig balverlies. Het niveau van vorige week werd nooit gehaald, niet door het team en niet door het individu. Behalve een goede kans uit een vrije trap werden de bezoekers uit Zuid Holland ook nooit gevaarlijk.
Zo ongeveer uit het niets verdubbelde wij in de 33e minuut de voorsprong. Davereaux opende het spel van de ene naar de andere kant van het veld op Yahcuroo. Randje buitenspel mocht hij verder en zijn goede voorzet werd door Ramon op waarde geschat, 2-0.
 
Niet lang na de 2-0 kwam Spijkenisse terug in de wedstrijd. Na een aanval over rechts werd de aanval onregelmentair gestopt in het strafschopgebied.  De penalty werd onberispelijk binnen geschoten.
 
Ook na rust was het spelbeeld niet zoals we graag zien en niet zoals we kunnen. Het lukte vandaag maar niet om het tij te keren.
Dat was voor de bezoekers halverwege de 2e helft het teken om nog eens aan te zetten.
 
Met wat meer risico en aanvallende wissels wisten zij af en toe voor wat dreiging te zorgen, echter een goal leverde dat nog niet op. Nog niet.... want in de 78e minuut viel de gelijkmaker alsnog, nadat er niet adequaat genoeg werd ingegrepen was een korte felle combinatie genoeg om een aanvaller alleen voor Jens te zetten, 2-2.
 
Pas na deze enorme dreun wisten wij  wat kansjes te creëren.  Een bal werd nog ternauwernood van de lijn gegleden en een vrije trap van Jesse Probst belandde helaas voor ons op de lat. 
 
Niet veel later floot de scheidsrechter af.  Een dreun, een mentale tik, maar er is nog niets beslist.  Volgende week de kraker in deze competitie als Roda JC in Venlo op bezoek komt. 
We weten wat ons te doen staat