Kalender - VVV-Venlo O19 (A1)

FC Dordrecht O19 - VVV-Venlo O19

Voorbeschouwing

VVV-Venlo O 19 hervat zaterdag as de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht O 19.

 

Zaterdag werd er al geoefend tegen Willem 2 en deze wedstrijd werd met 1-3 verloren, alle spelers kregen hierbij voldoende speeltijd om weer wat ritme op te doen.

In de 1e helft van de competitie werd FC Dordrecht met ruime cijfers verslagen maar ondanks dat de bezoekers toen al na 8 minuten met 10 man stonden gaven zij een uur lang uitstekend partij.

De damals ruime overwinning was dan misschien ook wel een vertekend beeld van de wedstrijd dus van onderschatting mag geen sprake zijn.

 

Beide ploegen willen uiteraard een goede start maken dus eens kijken wie als beste uit de winterstop is gekomen. 

 

Nabeschouwing

VVV-Venlo heeft haar 1e 3 punten binnen na een eenvoudige  overwinning  op FC Dordrecht O 19.

Vanaf de 1e minuut dicteerde VVV-Venlo het spel en FC Dordrecht hoopte op een counter maar enig wapenfeit in de gehele 1e helft waren 2 vrije trappen die richting doel gingen van de bezoekers , verder helemaal niets.

VVV-Venlo moest geduldig blijven en had het lastig om openingen te creeren in de kleine ruimtes, veel echte mogelijkheden werden er dan ook niet gecreerd.

In de 31e minuut ging Evert Linthorst beginnen aan een solo en werd binnen de 16 meter aangetikt wat een penalty opleverde en deze werd door Evert zelf benut 0-1.

7 Minuten later was het al 0-2 na een snelle aanval die werd afgerond door Joshua Geurts 0-2 tevens ruststand.

 

2e helft was om snel te vergeten, FC Dordrecht kon niet beter en Vvv Venlo viel ook sterk terug, toch werd het in de 64e minuut nog 0-3 door Paul Wienhoven na goed voorbereidend werk van Sotirios Kokkinos

3 Minuten later toch een goal van FC Dordrecht door een afstandsschot en deze goal gaf Fc Dordrecht weer even hoop, ze probeerden het nog wel namen meer risico's maar het bleef uiteindelijk bij een verdiende 1-3 overwinning.

 

1.Sem Custers 2.Stan v Dijck3.Dion van Horne   4.Moos Hendrix  5. Jorik Schilken( David Mullers) . 6 Evert Linthorst ( 87e Justin Coenen)7. Kay vd Vorst ( 72e Lars Joosten) 8.Simon Janssen 9. Joshua Geurts 10. Paul Wienhoven 11 Sotirios Kokkinos.( 89e Yahcuro Roemer )