Kalender - VVV-Venlo O19 (A1)

VVV-Venlo O19 - Feyenoord O18

Voorbeschouwing

VVV-Venlo O 19 zal  zaterdag een vervolg willen geven aan de wedstrijd tegen Fc Dordrecht die over de gehele wedstrijd gezien vrij makkelijk werd gewonnen.

 

Tegenstander is Feyenoord O18 dat een zeer matig seizoen speelt tot nu toe, ook zaterdag werd er weer ruim verloren van FC Twente O 19 met 0-4.

 

Eerder dit seizoen werd het een 4-3 overwinning voor de Venlonaren een resultaat waar men nu ook zeker tevreden mee zal zijn.

Het zou lekker zijn als je gelijk in de 1e wedstrijden punten gaat behalen en dan zodoende verder het seizoen vrijuit kan spelen.

Dit is mogelijk maar van onderscahtting mag geen sprake zijn, kortom mouwen weer opstropen en strijden voor een goed resultaat.

 

Tijdsstip is zaterdag 15.00 uur aan de Merelweg.

 

Nabeschouwing

Feyenoord O 18 heeft VVV-Venlo met 2-3 verslagen een overwinning die in de laatste minuut tot stand kwam en derhalve extra zuur was voor de Venlonaren.

 

Kansen waren met name in de 1e helft schaars voor beide teams, tekenend was ook de openingstreffer voor VVV-Venlo in de 20e minuut, dat deze tot stand kwam door een grove blunder van de doelman van Feyenoord.

Het spel golfde wat op en neer maar beide teams waren niet in staat om de doelmannen verder te testen.

Na 26 minuten toch de 1-1 via een uistekend opgezette aanval van Feyenoord over veel schijven kon uiteindelijk de bal van dichtbij binnen getikt worden 1-1.

 

2e helft zelfde beeld in de beginfase, ploegen goed aan elkaar gewaagd maar niet in staat om gevaarlijk te worden en nog eens werd duidelijk dat VVV-Venlo in de kleine ruimtes het moeilijk heeft om openingen te vinden, daar ligt het tempo ook te laag voor en spelverplaatsingen duren vaak te lang.

In de 69e minuut de 1-2 , na snelle omschakeling aan Feyenoord zijde kon de bal via de linkerzijde hard ingeschoten worden en was Sem Custers kansloos.

VVV-Venlo moest maar Feyenoord kreeg toch paar mogelijkheden, zo moest Sem na een prachtige lob over 30 meter handelend optreden, moest nog een keer met de voet redding brengen en een vrije kopkans ging rakelings over.

VVV-Venlo kon daar weing tegenover stellen behalve wat keine halve mogelijkheden maar echt gevaarlijk werd het nooit.

Toch in de 85e minuur de gelijkmaker door een terechte strafschop toen Sotirios Kokkinos werd neergehaald en net als vorige week benutte Evert Linthorst de strafschop 2-2.

Het leek een 2-2 gelijkspel te worden maar door een risicovolle breedte bal en daarbij Moos Hendrix ook nog eens ongelukkig uitgleed kon Feyenoord met een schot van 20 meter de wedstrijd beslissen 2-3.

 

1.Sem Custers 2.Lars Joosten ( 71e Moos Hendrix) 3.Dion van Horne 4.Stan van Dijck 5. David Mullers( 71e Justin Coenen) . 6 Evert Linthorst 7. Kay vd Vorst ( 75e Hazard Guntekin 8.Simon Janssen 9. Joshua Geurts 10. Paul Wienhoven 11 Sotirios Kokkinos.